André Onana en Tonny van Leeuwen. Twee namen die geassocieerd worden met katachtige reflexen onder de lat. Maar verder zijn het toch grootheden uit heel verschillende tijdperken en compleet verschillende werelden.

Rajiv van La Parra heeft Huddersfield Town de overwinning bezorgd op West Bromwich Albion. De oud-speler van sc Heerenveen maakte met een heerlijk afstandsschot het enige doelpunt van de wedstrijd.

Voormalig Ajacied en Vitesse-speler Abubakari Yakubu is dinsdag overleden in een ziekenhuis in zijn geboorteland Ghana. Yakubu is slechts 35 jaar oud geworden. Het is nog onduidelijk waaraan hij is overleden.

Hoewel hij qua populariteit (en goals) zijn teamgenoot Hirving Lozano nog voor zich moet dulden, is Jürgen Locadia bij PSV bezig aan de beste periode in zijn loopbaan. Is de 23-jarige spits na vijf wisselvallige seizoenen in Eindhoven nu écht los?

Wedstrijdverslagen.

Algemeen nieuws.

Volgende wedstrijd

Zwarte pijl

Excelsior

Social Media

zoek

Over de club

De plaatselijke voetbalvereniging CSV Zwarte Pijl is een ware trots onder de Surinaamse gemeenschap. Het is een amateurclub waarbij begrippen als 'trots' en 'groei' de boventoon voeren.

Laatste nieuws

Contact gegevens

Adres: Prinsenlaan 991
Rotterdam, 3062 CT,
Nederland

Telefoon: 010-4561082
Email: Gebruik het contactformulier

Social Media:
Facebook Twitter Instagram Youtube LinkedIn