Na Andrés Iniesta kan ook Lionel Messi een contract ondertekenen dat hem voor de rest van zijn leven bij FC Barcelona houdt. Topman Oscar Grau vertelde dat vandaag op de algemene jaarvergadering van de Spaanse voetbalclub.

De UEFA heeft AS Roma in staat van beschuldiging gesteld wegens racistische spreekkoren tijdens de Champions League-wedstrijd van afgelopen woensdag in Londen tegen Chelsea (3-3).

Edgar Davids is opgedoken bij FC Utrecht. De oud-prof loopt één dag in de vier weken stage bij Erik Ten Hag in het kader van zijn trainersopleiding.

De Golden Boy Award, een prestigieuze titel die jaarlijks wordt uitgereikt aan het grootste talent ter wereld onder 21 jaar, gaat dit jaar naar Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Ousmane Dembélé (FC Barcelona) of naar Gabriel Jesus van Manchester City. Het drietal overleefde de laatste schifting.

Wedstrijdverslagen.

Algemeen nieuws.

Volgende wedstrijd

Zwarte pijl

Perkouw

Social Media

zoek

Over de club

De plaatselijke voetbalvereniging CSV Zwarte Pijl is een ware trots onder de Surinaamse gemeenschap. Het is een amateurclub waarbij begrippen als 'trots' en 'groei' de boventoon voeren.

Contact gegevens

Adres: Prinsenlaan 991
Rotterdam, 3062 CT,
Nederland

Telefoon: 010-4561082
Email: Gebruik het contactformulier

Social Media:
Facebook Twitter Instagram Youtube LinkedIn